رئیس حراست شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص پایش و نظارت شبکه خطوط لوله انتقال گفت: همکاران ما در بخش حراست موفق به شناسایی و معدوم ساختن انشعاب غیرمجاز طی هفته جاری در منطقه خوزستان شدند.
به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، محمدرضا ناصری کریم وند با اشاره به تلاش شبانه روزی کارکنان در بخش های حراست، بسیج، عملیات و … در پایش و رصد مستمر خطوط لوله اذعان کرد: براساس گزارش ارسالی از منطقه خوزستان، کنترل و مراقبت از مورد مشکوک حفاری بر روی خط ۱۶ اینچ مسیر آبادان-اهواز کیلومتر تقریبی ۱۰۴ در دستور کار قرار گرفت که پس از این گزارش با اعزام فوری کارکنان به محل قبل از هرگونه برداشت، تجهیزات سارقان کشف شد.
کریم وند افزود: باتوجه به اینکه محل انشعاب غیرمجاز پیش از هرگونه برداشتی کشف شده بود بنابراین افت فشاری نیز طریق تجهیزات مرکز شهید لرستانی اعلا نشده بود که شناسایی محل حفاری مشکوک در این شرایط دقت و پایش همکاران در واحد حراست و خطبانان درخور تقدیر است.
به گفته وی محل مدتی تحت رصد و کمین عوامل امنیتی و حراستی قرار داشته است که در ادامه موضوع به مراجع امنیتی و انتظامی منعکس می شود.
کریم وند در پایان تاکید کرد: با برنامه ریزی ها و اقدامات صورت گرفته میزان برداشت های غیرمجاز به خطوط لوله انتقال نفت به حداقل رسیده است.