بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، نهج البلاغه و اذان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران به میزبانی منطقه اصفهان طی 2 روز در شهرک شهید محمد منتظری اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی این شرکت، سلمان خزایی معاون مدیرعامل شرکت در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه گفت: ضمن تشکر از همکاران عزیز در منطقه اصفهان که میزبانی این برنامه قرآنی را بر عهده داشتند، این مسابقات الفت دهنده بین قلوب همکاران است و بیش از رقابت، رفاقت وجود دارد و همیشه هیئت مدیره و مدیرعامل حامی این نوع برنامه های قرآنی، هنری، فرهنگی و ورزشی است و ما از برنامه هایی که فضای خوبی بین همه خانواده ها و همکاران بوجود آورد حمایت می کنیم.
محمدحسن بگی مدیر منطقه اصفهان در سخنان خود ضمن تشکر از تلاش همکاران این منطقه در برگزاری برنامه و مهمانان حاضر در مراسم گفت: دستاورد یکی از حافظان قرآن که 3 سال تمام آیات را حفظ کرده است این بوده که تا آخر عمر قضاوت نکند و این جمله ایست که همه ما باید در زندگیمان بکار بگیریم.
وی تأکید کرد: لازم است بعد از برگزاری این مسابقات و تلاشی که همکاران ما و خانواده ها برای این برنامه ها انجام می دهند، تغییری در ما ایجاد کند که با یک فرد عادی تفاوت داشته باشیم، تمام قرآن در این جمله «بسم الله الرحمن الرحیم» است بنام خداوند بخشنده مهربان، اگر بخشنده و مهربان باشی تمام دنیا به سمت شما می آید.
در ادامه رضا کریمی نورعینی رئیس روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: در مرحله مقدماتی تعداد 2 هزار 100 نفر از دوازده منطقه و ستاد شرکت کردند که امسال رقم شرکت کنندکان نسبت به سال قبل رشد 25 درصدی داشته است و این نشان از دوره های آموزشی برنامه ریزی شده است که به لطف خدا نتیجه خوبی را در پی داشته و انشاالله برای دوره های ویژه کارکنان هم برنامه هایی در چهارچوب قانون خواهیم داشت، در مرحله نیمه نهایی 253 نفر به رقابت پرداختند و در نهایت 117 نفر به مرحله نهایی راه یافتند که در مسابقات پالایش و پخش شرکت خواهند کرد.
وی اضافه کرد: حضور افراد شاخص در زمینه های قرآنی و نهج البلاغه باعث می شود سایر شرکت کنندگان برای بالا بردن سطح خود و رسیدن به آنها رغبت و تلاش بیشتری داشته باشند و در این رابطه تلاش خود را می کنیم که این عزیزان در کنار ما هم قدم باشند و در مسابقات شرکت کنند.
کریمی نورعینی بیان داشت: امیدورام افراد برگزیده این مسابقات در سطوح بالاتر و بین المللی نیز بتوانند خود را نشان دهند و افتخاری برای ما ثبت کنند. مسابقات قرآن کریم در شرکت معظم خطوط لوله و مخابرات نفت ایران نه تنها عرصه ای برای رقابت در تلاوت و حفظ آیات الهی است بلکه فرصتی است برای ترویج فرهنگ قرآنی در دل صنعت و تلاش.
گفتنی است، بیست و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، نهج البلاغه و اذان شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با حضور 253 نفر در رشته های تحقیق، ترتیل، تقلیدی، اذان، حفظ تخصصی، مفاهیم و نهج البلاغه به میزبانی منطقه اصفهان برگزار شد و تعداد 117 نفر به مرحله نهایی راه یافتند.






