مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران برنامه های صنعت انتقال نفت را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، مهندس ارسلان رحیمی ضمن تقدیر از تلاش دستاندرکاران برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی گفت: علی رغم تحریمهای ظالمانه علیه کشورمان، شاهد حضور شرکتهای خارجی در نمایشگاه و سرمایهگذاریهای خارجی بودیم؛ این امر مرهون امنیت و اقتدار کشور است که این مهم ماحصل خون شهدا و تلاش جهادی فرزندان این آب و خاک است.
مدیرعامل شرکت با اشاره به تحول در کیفیت حضور شرکت های ایرانی گفت: در گذشته برای تعمیرات توربینهای دوار مشکل وجود داشت و این تکنولوژی و توانایی وجود نداشت و به خارج کشور فرستاده میشدند اما اکنون نه تنها این تعمیرات در داخل کشور انجام میشود، بلکه این توربینها با کیفیت خیلی بالاتر با توانمندی مهندسان جوان ایرانی ساخته نیز میشوند.
رحیمی با اشاره به قدمت بیش از ۶۰ -50 سال خطوط و تجهیزات شرکت گفت: طی این سالها فقط تعمیرات و نوسازی مختصری تنها در برخی قسمتها داشتیم، اما چه میشود که با این قدمت خطوط در سال ۱۴۰۰ شرکت موفق به ۱۲۸ میلیارد لیتر انتقال مواد نفتی شد، در سال 1400 میزان انتقال 128 میلیارد لیتر به ثبت رسید که این رقم در سال ۱۴۰۱ به عدد ۱۳۲ میلیارد لیتر و در سال گذشته به عدد ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید و این مهم به دست نمیآمد جز با تلاش جهادگونه کارکنان شرکت به دست آمد.
وی در سال پیشرو برنامهریزی شرکت را نوسازی خطوط و تجهیزات به خصوص توربینها عنوان کرد و گفت: در برخی مکانها به دلیل قدمت نیاز به تعویض خطوط وجود دارد، اگر نگهداشت به درستی انجام شود، میتوان عمر خطوط را افزایش داد به شرط آنکه آن خط تبعات محیط زیستی نداشته باشد.
مدیرعامل شرکت با اشاره به پیگیری پروژه های مربوط به شرکت های دانش بنیان که تولید بار اول نیز محسوب می شوند، گفت: امید می رود با استفاده از توانایی و ظرفیت شرکتهای دانشبنیان از فیبرنوری برای پایش کریدور خطوط لوله استفاده شود که تجهیزات آن تست شده و در مرحله انعقاد دو قرارداد در این زمینه قرار گرفته است و انشاالله نتایج آن به عنوان پروژه اجرا شده ملی اطلاع رسانی خواهد شد.
رحیمی همچنین افزود: در زمینه ساخت پیگ هوشمند داخلی وهچنین انشعابیاب اقدامات خوبی در شرکت توسط مهندسان جوان و توانمند مناطق جنوب شرق، شمال و شمال شرق انجام شده که امیدواریم امسال به ثمر برسد و پیگرانی هوشمند خطوط انجام شود و خطوط به لحاظ وضعیت خوردگی نیز توسط پیگرانی هوشمند مورد بررسی قرار گیرد.
مطالبات کارکنان به جد پیگیری می شود
وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه منابع انسانی در صنعت گفت: بزرگترین سرمایه هرشرکتی نیروی انسانی آن سازمان محسوب می شود، همکاران حاضر در این صنعت که مشغول خدمات رسانی هستند نیروهایی متعهد و دلسوزند، مطالبات به حقی دارند که ما وظیفه پیگیری داریم. دستاوردهای صنعت انتقال نفت مرهون تلاش های جهادگونه همین سرمایه های انسانی است.
به گفته رحیمی در جلسات هیئت مدیره شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی به دفعات اعتراضات و دغدغه های کارکنان مطرح شده است خوشبختانه با نگاه و نظر معاون محترم وزیر نفت درامور پالایش و پخش، مقرر شده است که در خصوص ارائه تسهیلات به صورت یکنواخت در شرکت های تابعه به صورت همسان امتیازها تخصیص داده شود و شرکت های عملیاتی در اولویت قرار بگیرند.
مدیرعامل شرکت با اشاره به اینکه با توجه به عدم تخصیص سهم یک دوازدهم سازمان هدفمندی یارانهها به شرکت ملی پالایش و پخش از اسفند سال گذشته تا کنون و عدم تحقق منابع مالی، شرکت دچار چالشهای مالی شد، گفت: طی مکاتبات مستمر از سوی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش و سایر مقامات عالی رتبه و پیگیری های شرکت این امر به جد درحال پیگیری است.
رحیمی در پایان ضمن اشاره به عملکرد واحد روابط عمومی در برگزاری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت و قدردانی از تلاش شبانه روزی و اقدامات موثر همکاران در این واحد گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات مظلوم و گمنام است و تلاش روابط عمومی باید در جهت شناخت شدن آن قرار گیرد خوشبختانه این فرآيند درحال شكل گيري است و قدم های مثبتی دراین خصوص برداشته شده است.