رئیس طرح ها و هماهنگی عملیات مخابرات مناطق حوزه دو شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از ایجاد ارتباط پایدار مخابراتی در مسیر نائین / کاشان / ری خبرداد و گفت: با اجرای فیبرنوری در مسیر نائین / کاشان / ری و بهینه سازی لازم در این مسیر، علاوه بر ایجاد پایداری ارتباطات مخابراتی، باعث افزایش پهنای باند مخابراتی و پایداری ارتباطات سه منطقه اصفهان، جنوب شرق و خلیج فارس و اتصال این مناطق به تهران از طریق فیبرنوری شده است.
به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، مجید ملکوتی تصریح کرد: با انجام یک کار گروهی و جهادی توسط همکاران منطقه جنوب شرق و با کمترین هزینه، تحصیل اراضی و اجرای حدود 2700 متر حفاری و کابل گذاری فیبرنوری در مسیر ایستگاه های مخابراتی یزد / بیاض، سیگنال مخابراتی که از نظر میزان در آستانه اتصال قرارداشت، در میانه راه به ایستگاه مخابراتی قدیرآباد متصل شد.
ملکوتی در ادامه افزود: تحقق این امر علاوه بر پایداری ارتباط، امکان آزادسازی کارت های مخابراتی مورد نیاز جهت برقراری ارتباط مستقیم بین ایستگاه های نائین / کاشان (210 کیلومتر ) و کاشان / ری (230 کیلومتر ) را فراهم کرد.
به گفته وی پیش از این در مسیر ارتباطی اخیر، به دلیل بعد مسافت از مدیا کانورتور استفاده می شد که هزینه بیشتر و پایداری کمتری را در برداشت.
ملکوتی توضیح داد: طرح راه اندازی فیبرنوری مسیر نائین / کاشان / ری به طول 440 کیلومتر با استفاده از کارت های مخابراتی جمع آوری شده از ایستگاه های مخابراتی مسیر یزد / بیاض طی دو فاز عملیاتی شد. فاز نخست راه اندازی در مسیر نائین / کاشان به طول 210 کیلومتر که حدود یک ماه پیش اجرا و به بهره برداری رسید. فاز دوم نیز به طول 230 کیلومتر در مسیر کاشان / ری طی هفته گذشته تکمیل و مورد بهره برداری واقع شد.
وی ضمن قدردانی از زحمات کارکنان و عوامل این پروژه گفت: اجرای این طرح علاوه بر صرفه جویی در زمان اجرا و بهره برداری، هزینه صرفه جویی در ساخت دو ایستگاه مخابراتی با تمام تجهیزات مربوطه را در برداشته است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به اهمیت پایش و کنترل مسیر خطوط اشاره کرده و گفت: برای نظارت و مدیریت خطوط لوله از ابتدای سال جاری ردیاب های فردی خط بانان در سامانه مدیریت ناوگان شرکت نصب و راه اندازی شده است.