رئیس امور ایثارگران شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در حاشیه پانزدهمین المپیاد فرهنگی، ورزشی جانبازان و توانیابان آخرین اخبار استخدام فرزندان شهدا، جانبازان و ایثارگران را تشریح کرد.
به گزارش ستاد اطلاع رسانی- شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران؛ حجت الله نوری گفت: احیای مصوبه 1497 استخدام در وزارت نفت یکی از موضوعاتی که با روی کار آمدن دولت سیزدهم در مجموعه صنعت نفت رقم خورد و مراحل اجرایی آن آغاز شد.
وی افزود: با پیگیری هایی که صورت گرفت این مصوبه درحال حاضر در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی طی یکماه گذشته تصویب و به صحن مجلس ارجاع شده است، امیدواریم انشالله در روزهای پایانی سال در صحن علنی مورد تصویب قرار بگیرد.
نوری ادامه داد: دراین فرآیند پس از طی این مراحل قانونی همه دستگاه ها مکلف میشوند یکی از فرزندان این عزیزان را به استخدام دستگاه در بیاورند و بعد از گذراندن دوره پیمانی رسمی شوند، انشاالله در آینده نزدیک این موضوع عملی خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: البته تا الان با مجوز وزیر نفت و پیگیریهایی معاون وزیر در حوزه سرمایه انسانی و مشاور وزیر در امور ایثارگران، برای جانبازان 30درصد و بالاتر و فرزندان شهدا این مجوز استخدام صادر شده ولی فرزندان بصورت پیمانکاری و مدت موقت بودند که با این مصوبه مجلس همه عزیزان بصورت رسمی استخدام میشوند.
بازنگری آیین نامه برگزاری مسابقات ورزشی
رئیس امور ایثارگران شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در پاسخ به سوالی در خصوص بازنگری آییننامه برگزاری مسابقات که خواست جانبازان این شرکت است، گفت: ما هم معتقدیم که آییننامه چند اشکال دارد، در رشتههای تنیس روی میز، شنا و تیراندازی کلاس بندی جانبازان را داریم و برخی از پارامترهای این کلاس بندی مربوط به سن عزیزان است، از جاییکه این آییننامه مربوط به گذشته و جانبازان ما اکثرا بالای 50سال هستند، آن رده سنی که در آیین نامه مطرح شده، کسی را پوشش نمیدهد و این باعث میشود که در این مسابقات از جانبازان کمتری بتوان بهره گرفت، قطعا این موضوع یکی از مواردی است که نیاز به اصلاح دارد.
وی تاکید کرد: بخش دیگری که نیاز به تغییر آئین نامه دارد مربوط به کوهنوردی جانبازان است، چون در آئیننامه فعلی کوهنوردی جانبازان مساوی کوهنوردی کارکنان دیده شده و تعلق گرفتن البسه کوهنوردی طبق همان آیین نامه است و این خود باعث اجحاف در حق جانبازان میشود، به عبارت دیگر تعداد برنامه کوهنوردی که برای کارکنان و پرسنل دیده میشود تقریبا چهار برابر برنامههای کوهنوردی جانبازان است و همین امر باعث شده تا برنامههای کوهنوردی جانبازان در برخی موارد به حد نصاب نرسد و از دریافت البسه محروم شوند.
نوری گفت: از سوی دیگر چون برنامه کوهنوردی مسابقهای نیست و بصورت یک برنامه نشاطآور و سلامتی محور دیده شده است، درحال برنامهریزی هستیم که همچون مسابقات ورزشی تحت عنوان یادبود یک هدیه ورزشی برای شرکت کنندگان در نظر بگیریم تا عزیزان ترغیب شده و بیشتر مشارکت داشته باشند.
وی اضافه کرد: طبق آئیننامه فعلی برخی از بخشها باعث شده که ما جانبازان کمتری را درخدمتشان باشیم مثلا ما از برخی از جانبازانی که شاید علاقهای به مباحث ورزشی و بصورت تخصصی در حوزههای ورزش ندارند، کمتر استفاده میکنیم که نیازمند اصلاح است و میتوانیم از این افراد به عنوان سرپرست یا تدارکات در تیمها استفاده کنیم که انشالله با حضور مدیر کل سلامت تربیت بدنی وزارت نفت و مشاور وزیر در امور ایثارگران و همراهی رییس شورای عالی ورزش و رییس ستاد امور ایثارگران خیلی امیدوار هستیم این اتفاقات خوب رخ داده و در سال آینده بتوانیم برنامههای بهتری برای جانبازان عزیز داشته باشیم.
نوری در پایان ضمن تقدیر از ابتکار شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران به عنوان میزبان مسابقات برای حسن انتخاب شهر مشهد مقدس برای برگزاری این المپیاد گفت: شهر مشهد چند ویژگی توامان دارد، جانبازان ما در بحث زیارتی امام مهربانیها، علاقه خاصی به این شهر دارند و مصادف شدن مسابقات با ماه شعبان فضای معنوی مضاعفی به مسابقات داده است.
وی تصریح کرد: با توجه به روزهای آخر سال و مشکلات بودجهای که همه سازمانها با آن درگیر هستند، تلاش مجموعه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران بویژه منابع انسانی، امور ورزش و پشتیبانی آن که همراهی کردند و زحمت کشیدند تا یک جشنواره بسیار خوبی داشته باشیم، ستودنی است.