مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از نقش راهبردی توسعه ارتباطات در پایداری عملیات صنعت انتقال نفت و فرآوردههای نفتی با انجام اقدامات افزایش پایداری شبکه، تسهیل ارتباطات مخابراتی و توسعه زیرساختهای ارتباطی متناسب و همراستا با توسعه خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی با الزامات فناوری روز، در حال اجرا یا تکمیل خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران؛ احمد بهفرد در حاشیه برگزاری بیستونهمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، مهمترین اقدامات و دستاوردهای این مدیریت از ابتدای دولت چهاردهم را تشریح کرد و با اشاره به نقش راهبردی توسعه ارتباطات در پایداری عملیات صنعت نفت، اظهار کرد: از جمله اقدامات شاخص در این دوره میتوان به طراحی زیرساخت مخابرات و شبکه ارتباط رادیویی خط لوله پارس در مسیری به طول ۴۰۰ کیلومتر، برقراری ارتباط فیبر نوری میان شرکت انتقال گاز و شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در تبریز و همچنین اتصال شبکه نورونتا شرکت مخابرات ایران به این شرکت اشاره کرد.
وی افزود: ایجاد پایگاه داده اطلاعات تجهیزات و دکلهای مخابراتی، آغاز طراحی داشبورد مدیریتی و تأمین ارتباطات ساختمان مرکزی چهاردهم شرکت ملی نفت ایران از دیگر اقدامات کلیدی این مدیریت طی این دولت بوده است.
مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران اضافه کرد: در حوزه تقویت ارتباطات منطقهای و بینشهری نیز پروژههایی نظیر طراحی مسیر ارتباط پدافندی بین تهران و سایر نقاط کشور با دور زدن منطقه انرژی ری، فراهمسازی امکان استفاده شرکت مخابرات خوزستان از ایستگاه مخابراتی هفتگل و افزایش ظرفیت ارتباطی مراکز مهم عملیاتی انجام شده است.
بهفرد سایر اقدامات این مدیریت را طی این دولت برشمرد و گفت: مراکز تلفن در ساختمانهای مختلف ستادی از جمله ساختمان خیابان سنایی تهران، ساختمان مرکزی دوازدهم و مدیریت پخش منطقه تهران تعویض و ارتقاء یافته اند.
وی به ایجاد زیرساخت شبکه کابلی و نصب مراکز تلفن جدید در ساختمان گزینش مرکزی و مدیریت بازرگانی شرکت نیز اشاره کرد و گفت: نصب سیستم PCM در ساختمان حسابرسی نفت و انتقال ۳۰ خط تلفن از دیگر اقدامات مهم مدیریت مخابرات بوده است .
بهفرد راهاندازی سیستم گویای خدمات و تسهیلات رفاهی کارکنان صنعت نفت را نیز از موارد توسعه ارتباطات مخابراتی تسهیلگر عنوان کرد و گفت: نصب مرکز تلفن جدید در پارک فناوری و نوآوری منطقه انرژی ری با ظرفیت ۱۰۰۰ شماره SIP و ۱۸۴ شماره آنالوگ از مهمترین اقدامات زیرساختی در تسریع ارتباطات مخابراتی محسوب میشوند.
وی ضمن تشریح ارائه طرح افزایش ظرفیت مراکز تلفن شرکتهای پالایش نفت کرمانشاه ، تبریز و شیرازگفت: همکاری در جابهجایی مراکز تلفن و تجهیزات مخابراتی منطقه جدید خلیج فارس که همزمان با افزایش ظرفیت خطوط تلفن آنالوگ در مراکز انتقال نفت مهرآران، قطبآباد و این منطقه در طی این دولت انجام شد را میتوان در راستای توسعه زیرساختهای ارتباطی قلمداد نمود.
وی به برقراری ارتباط مستقیم بین ساختمان بهشتی و ساختمان میرداماد شرکت پالایش نفت تهران نیز اشاره و تأکید کرد: اقدامات صورت گرفته در حوزه مدیریت مخابرات در راستای افزایش پایداری شبکه مخابراتی و توسعه زیرساختهای ارتباطی متناسب و همراستا با توسعه خطوط انتقال نفت و فرآوردههای نفتی با الزامات فناوری روز، در حال اجرا یا تکمیل می باشد.